­

szöveguj

MÁS - KÉP AZ OKTATÁSRÓL  

Az egyesület adószáma: 18078130-1-42

Oldalunk átalakítás alatt áll. A tartalmak folyamatosan kerülnek feltöltésre! Szíves elnézésüket kérjük!

 

Az új regisztráció elkerülhetetlen, de gyors, és azonnali viszontválaszt küld a regisztrálók számára. Azért fontos az új bejelentkezés, mert ez a felület biztosítani fogja a körlevél funkciót, így a hírleveleinket egyszerre tudjuk majd elküldeni a tagság részére. Ez a gmail-es postafiókunkon keresztül, már szinte lehetetlen volt. A közel 1200 tagunknak kb. másfélszeres email címlistáját kellett kezelni, így nemegyszer 3 napba került, amíg mindenkinek el tudtunk küldeni egy levelet.

Egyben arra kérünk mindenkit, hogy csak EGY email címet adjon meg! Azt, amelyik élő, és tud nagyobb fájlokat is fogadni. Sajnos, 60-80 visszadobott ímélcímmel kellett minden körlevélnél szembesülnünk. Ezek a fiókok vagy rosszul voltak megadva, vagy megteltek, és azért nem fogadták az újabb küldeményeket.

Kedves Kollégák!

A honlap tartalmaz KAPCSOLAT funkciót is, ezen keresztül mindenki megírhatja a véleményét, és feltehet kérdéseket is, amelyre igyekszünk majd érdemben válaszolni.

Reméljük, minél hamarabb feltöltődik a honlapunk, és reméljük, hogy fontos, és naprakész információkat szolgáltathatunk mindenki megelégedésére!

Kelt: Bp. 2014. október 19.

Üdvözlettel:

Jurecz Emil

főtitkár

­