A Köznevelési Szakértők Országos Egyesületének képzései


Kedves Kollégák!


Ezúton tájékoztatunk minden érdeklődőt, hogy a vezetői és az intézményi tanfelügyelettel kapcsolatos képzések (tréningek) elkezdődtek. A vezetői és az intézményi tréningre külön-külön kell jelentkezni, akkor is, ha (pl. szombaton) egy napon van.
Kérjük, ha érdeklődik a képzés iránt, regisztráljon az internetes felületen, amit a tájékoztató után lévő linken megtehet!
A felületen több képzésből választhat, ez a választék – reményeink szerint – még bővülni fog, különösen azokban a megyékben, ahol 200 körüli az igény.
A korábbi, előzetes igényfelmérés nem felel meg a regisztrációnak, ezért tisztelettel kérjük Önöket, amennyiben részt szeretnének venni a képzésen, regisztráljanak a megadott internetes felületen arra az időre és helyszínre, ami Önnek a legmegfelelőbb!
A tréning 10 órás, ebből 4 órát az otthoni felkészülésre, 6 órát a helyszíni képzésre biztosítunk.
A tréning egy fiktív vezetői és intézményi tanfelügyeletet takar, a képzés folyamán végigvesszük az adott tanfelügyelet „demo” változatát.
Az előzetes felkészülés hasonló, mint a tanfelügyeletnél.
Az intézményi látogatás előtt, otthon kell felkészülni a dokumentációk elemzésével.
Ehhez az előzetes anyagot a honlapról tudja letölteni. Amint elküldte a jelentkezést, megjelenik a visszaigazolás, és az előzetes anyagok letöltési linkje. Kérjük, hogy innen feltétlenül töltse le a feltöltött dokumentumokat!
  • 1. Pedagógiai program
  • 2. SZMSZ
  • 3. Házirend
  • 4. Vezetői program
  • 5. Két munkaterv
  • 6. Két beszámoló
  • 7. Továbbképzési program
  • 8. Tanfelügyeleti kézikönyv (ált. isk.)
  • 9. Vezetői tanfelügyelet felkészítő teszt linkje
  • 10. Intézményi tanfelügyelet felkészítő teszt linkje
A letöltött dokumentumok egy fiktív, „vizsgált intézmény” dokumentumai, a tanfelügyeleti kézikönyv előírásai szerint kéjük végezze el előzetesen a dokumentumok vizsgálatát!
A tanfelügyeleti kézikönyv az alapja a vezetői és az intézményi tanfelügyeletnek, ennek ismerete elengedhetetlen a tanfelügyelet elvégzéséhez. A folyamatábrát a kézikönyv 16. oldalán találja.
A kézikönyv elsajátítását segíti a vezetői és az intézményi teszt. Kérjük, ha a kézikönyvet áttanulmányozta, annyiszor töltse ki a teszteket, ameddig az eredménye legalább 80%-os nem lesz! Amennyiben az eredménye 80% fölötti, a tréning feladatait könnyen tudja majd követni.
Amennyiben kitöltötte a regisztrációs űrlapot, a jelentkezése érvénybe lép. Kérjük, hogy haladéktalanul kezdje meg a felkészülést!
A képzés előtti második napon (két nappal a képzés előtt) elküldjük Önnek a hallgatói füzetet, az elégedettségi kérdőívet, és azokat a segédanyagokat, amelyeket a tréningen használni fog, ezekre a képzés folyamán szüksége lesz. (A hallgatói füzetet kérjük, ne adja tovább, mert azzal jogdíjat sért)! A füzetből fog a képzésen dolgozni, ezért, ha Önnek erre szüksége van, kinyomtathatja előre. (A képzőknek nem áll módjukban a füzetet kinyomtatni).
A tréningek díja tréningenként 6000 Ft. Az egyesület tagjai 50%-os kedvezményt kapnak abban az esetben, ha igazolják, hogy a 2017-es tagdíjat befizették (átutalási igazolás).
A tréning díját technikai okokból csak átutalással lehet fizetni. Átutalhatja interneten, ha a bankjánál van e-bank szerződése. Ha nincs, akkor személyesen utalhat a bankjánál.
Az átutalást a következő számlára kell küldeni:
Duna Takarék 58600582-11216034

Mindkét esetben kérjük, hogy a befizetés igazolásának másolatát a képzésre hozza magával, az egyesület tagjai pedig a 2017-es tagdíj átutalásának igazolás másolatát is!
Tisztelt Szakértő Kollégák!
A vezetői és az intézményi tanfelügyelet tréninget közkívánatra, a szakértők igénye alapján állítottuk össze. Reméljük, elégedett lesz a tréninggel, és segíteni tudjuk felelősségteljes munkáját!
Tisztelt Intézményvezető kollégák!
Amennyiben Ön jelentkezett a tréningre, megismerheti a szakértők munkáját, és ennek az ismeretnek a birtokában reméljük, alaposan fel tud készülni majd a saját tanfelügyeletére!
Tisztelt Résztvevők!
Kérjük, a képzés végén, ne felejtsék el kitölteni az elégedettségi kérdőívünket! Számunkra fontos, hogy Ön hogyan látja, miként sikerült megvalósítanunk a tréning céljait. Válaszával ugyanakkor segíti a képzés fejlesztését.
Sok sikert kívánunk a tréninghez!
Bella Tibor elnök    Jurecz Emil főtitkár