­

szöveguj

MÁS - KÉP AZ OKTATÁSRÓL  

Az egyesület adószáma: 18078130-1-42

Oldalunk átalakítás alatt áll. A tartalmak folyamatosan kerülnek feltöltésre! Szíves elnézésüket kérjük!

A Nemzeti Köznevelési törvény végrehajtási rendeletének módosításáról szóló előterjesztés véleményezése


 Kedves Kollégák!

 

Az EMMI megküldte véleményezésre „Az érettségi vizsga vizsgaszabályzatának kiadásáról szóló 100/1997. (VI. 13.) Korm. rendelet módosításáról szóló” előterjesztést, valamint a „Nemzeti köznevelésről szóló törvény végrehajtásáról rendelkező 229/2012. (VIII. 28.) Korm. rendelet módosításáról szóló” előterjesztést.

Tisztelettel kérünk minden kollégát, aki szeretne véleményt alkotni, hogy a rendelettervezetekkel kapcsolatos észrevételeit 2014. december 26-ig KÜLÖN-KÜLÖN ÍMÉLBEN legyen szíves elküldeni a megyei vezetőnek, hogy a véleményeket összesíthessék! (Minden megye vezetőjének neve és az ímél címe megtalálható a honlapunkon – www.koszoe.hu – a „KAPCSOLAT” fül alatt. A térképen a névre mutatva megjelenik a cím!)

Őszintén sajnáljuk, hogy ismét a karácsony meghitt családi ünnepének pótolhatatlan idejében vagyunk kénytelenek a rendelettervezetek véleményezését kérni, azonban úgy gondoljuk, kötelesek vagyunk az egyeztetés lehetőségét továbbítani minden szakértő számára, ha már a törvénykezés ezt az időszakot jelölte ki.

Reméljük, azért lesznek olyan lelkes kollégák, akik az ünnep mellett tudnak némi időt szakítani arra, hogy a rendelettervezeteket véleményezzék! Szíves segítségüket ezúton is köszönjük!

Az előterjesztéseket emailben elküldtük!

                                       Bella Tibor                                           Jurecz Emil

                                           elnök                                                   főtitkár

 

­