­

szöveguj

MÁS - KÉP AZ OKTATÁSRÓL  

Az egyesület adószáma: 18078130-1-42

Oldalunk átalakítás alatt áll. A tartalmak folyamatosan kerülnek feltöltésre! Szíves elnézésüket kérjük!

Kedves Kollégák!

Szeretettel és tisztelettel ajánljuk minden érdeklődőnek ezt a tájékoztatót, amelynek érdemes a linkjére rákattintani és megnézni, meghallgatni. Akit érdekel a gyermek és a bennük lévő lehetőség, vagy a saját lénye és önfejlesztési lehetősége, azoknak szeretettel ajánljuk.

https://spiritusztudasmuhely.hu/attekintes/bevezeto-eloadas-ingyenes/

Elindult a Spiritusz Tudásműhely!

A Spiritusz Tudásprogram célja, hogy magyar pedagógusok és szülők számára kínáljon korszerű, tudományos alapokon álló, közérthető, időben és pénzben elérhető, gyakorlatias és azonnal alkalmazható mentálpedagógiai tudást, amely hatékonyan segíti az érzelmi és társas intelligencia intézményi ill. otthoni fejlesztését. A Spiritusz Tudásműhely szakmai vezetője Bessenyei Brigitta ( b.brigitta@spiritusztudasmuhely.hu ); a tartalmat egy 35 fős – gyakorló szülőkből, óvodapedagógusokból, tanítókból, felsős és középiskolai pedagógusok álló – szakmai csapattal fejleszti.

A program több szinten kínál segítséget:

egyéni fejlődéshez:

  • az azonnal elérhető online előadássorozat a mentális egészség megalapozásához szükséges tudást kínálja, letölthető önteszttel, szemléltetőanyagokkal és feladatlapokkal
  • az online műhelyek az online előadások csoportos feldolgozását és alkalmazását segítik

intézményi fejlődéshez:

  • jelenléti előadások konkrét témák alaposabb megismeréséhez
  • csoportos műhelyek speciális témák intézményi alkalmazásának kidolgozására
  • az online tudásanyag testre szabását támogató online és élő konzultációk
  • a teljes intézmény mentálpedagógiai gyakorlatának testre szabott fejlesztését célzó komplex intézményfejlesztési folyamat

Az online előadássorozat elérhető a Spiritusz Tudásműhely honlapján: spiritusztudasmuhely.hu. A bevezető prezentáció – ami nemcsak megalapozza a sorozatot, de ízelítőt is ad az előadások szellemiségéből és színvonalából – ide kattintva ingyenesen és regisztráció nélkül megtekinthető.

­