­

szöveguj

MÁS - KÉP AZ OKTATÁSRÓL  

Az egyesület adószáma: 18078130-1-42

Oldalunk átalakítás alatt áll. A tartalmak folyamatosan kerülnek feltöltésre! Szíves elnézésüket kérjük!

Kedves Szakértő Kollégák!

Tisztelettel és szeretettel köszöntünk Benneteket a 2022. új évben, és egyben boldog, eredményekben gazdag, egészséges új esztendőt kívánunk!

Ebben az új esztendőben is szeretnénk az egyesületünk tagjainak a lehető legtöbb segítséget nyújtani, az érdekeit a leghatékonyabban képviselni.

A mai világban az információ nyújtás leghatékonyabb módja az internet segítségével valamely közösségi felületen megosztani a tudomásunkra jutott hírt.

Most is – „Változások” címmel – egy, számunkra is friss rendeletváltozásról adtunk hírt (tekintettel arra, hogy ez a módosítás nem szerepelt azok között a témák között, amiket egyeztettünk), mely a szakértők munkaidejének a szabályozásával foglalkozik.

Egyben tájékoztatunk Benneteket, hogy egy érdeklődő levelet juttatunk el minden szakértőnek, melyben a szakértés folyamán tapasztalt problémáról érdeklődünk, illetve milyen változások kellenének a magyar köznevelésben, hogy a minőségi munka színvonala emelkedjék és a köznevelési dolgozók Magyarországon megbecsülést és tiszteletet élvezve jól érezzék magukat.

Tisztelettel:

KÖSZOE vezetősége

­